Birou de traduceri autorizate în Sibiu

Experţi în traduceri

Într-un mediu de afaceri dominat frecvent de competiţie, comunicare urgentă, termene limită şi nevoie de flexibilitate, Biroul de Traduceri ECG a găsit răspunsul: comunicare. Comunicarea rapidă şi eficientă este cheia succesului nostru. Oferind o gamă completă servicii de traducere şi interpretariat, noi vă putem facilita comunicarea cu partenerii dumneavoastră de afaceri.

Cel mai bun lucru pe care îl puteţi aştepta de la noi este pasiunea prin care interesele clienţilor noştri devin şi interesele noastre. Pentru că suntem convinşi că fără a pune pasiune în activitatea depusă, nu vom câştiga încrederea şi mulţumirea Dumneavoastră.

Serviciile noastre se adresează în special companiilor cărora încercăm să le oferim servicii de calitate şi să stabilim, prin politica noastră de fidelizare şi prin modul flexibil de lucru, relaţii de lungă durată, avantajoase pentru ambele părţi.

Ca urmare a numărului mare de traducători existenţi, putem alege pentru fiecare traducere cel mai potrivit traducător. Astfel, pe lângă textele obişnuite putem traduce fără prea mari probleme şi texte tehnice, medicale şi juridice, putând pune la dispoziţia clienţilor nostri şi traduceri legalizate şi apostilate.

În vederea realizării unei traduceri bune trebuie ca traducătorul să aibă afinităţi cu tema abordată, stăpânind pe deplin limbajul necesar şi cel specific. Traducătorii noştri locuiesc şi lucrează în ţară şi au o îndelungată experienţă în domeniul traducerilor şi a translaţiei. Acest fapt este important pentru noi, motiv pentru care nu apelăm la studenţi care învaţă o limbă străină. Textul cerut de dumneavoastră se află la noi pe mâini bune pentru că dorim să fiţi mulţumiţi!

Întotdeauna ţinem cont de dorinţele clienţilor noştri şi încercăm să le îndeplinim într-u totul. Din experienţă ştim că rapiditatea cu care este realizată o traducere joacă un rol important. De asemenea am observat că este importantă şi concordanţa cu limba maternă. Clientul nu şi-ar dori, în final, să se încrunte citind traducerea.

Deoarece traducătorii noştri lucrează şi seara şi în week-end, vă putem garanta termene de livrare scurte. Mai repede nici că se poate!

Domeniile noastre de activitate:

  • Corespondenţă
  • Texte financiare
  • Texte publicitare / promoţionale
  • Traduceri tehnice
  • Traduceri de texte medicale
  • Traduceri de cărţi
  • Traduceri articole de presă
  • Traduceri în domeniul juridic
  • Traduceri în domeniul personalului
  • Traduceri speciale

Preţuri

Preţul unei traduceri se calculează la numărul de cuvinte şi în funcţie de complexitatea acestuia.

Solicitaţi o ofertă de preţ.