Birou de traduceri autorizate în Sibiu

Servicii de traduceri autorizate

Biroul de Traduceri ECG oferă societăţilor, autorităţilor şi persoanelor private servicii profesionale de traducere şi translaţie în mai mult de 40 de limbi de circulaţie internaţională, în toate domeniile posibile. Oferta noastră de servicii se poate caracteriza precum urmează:

Rapid

Traducerile necesare a fi obţinute în termen foarte scurt. Noi ne străduim să livrăm traducerea textului d-voastră cât se poate de repede posibil, cu prioritate pe e-mail. Dacă este nevoie, în aceeaşi zi.

Traduceri specializate.

Biroul de Traduceri ECG lucrează exclusiv cu traducători experimentaţi. Pentru traducerile dumneavoastră vom apela doar la traducători care au cunoştinţe probate în domeniul la care face referire textul.

De încredere şi la timp

Biroul de Traduceri ECG respectă termenele. Când am stabilit termenul de predare pentru orele 16, atunci traducerea solicitată se va afla înainte de orele 16 pe adresa Dumneavoastră de e-mail.

Simplu

Procedura de lucru: dumneavoastră ne trimiteţi un text pe fax (+40-269-22.40.88) sau pe adresa noastră de e-mail: office@expert-translations.ro.

Noi vă transmitem cât se poate de repede oferta noastră. După ce aţi acceptat oferta, noi ne vom ocupa ca traducerea d-voastră să vă parvină în termenul stabilit, pe fax sau e-mail. Factura va cuprinde detalii despre comanda d-voastră. Nici că se poate mai simplu!

Avantajos

Biroul de Traduceri ECG îşi calculează preţurile corect şi nu se teme de relaţia / comparaţia preţ-calitate. Cu plăcere vă putem oferi o traducere de probă.

În cazul clienţilor cu care am încheiat un contract de prestări servicii, plata se poate face lunar, nu la lucrare sau comandă, cu un termen de plată stabilit de comun acord.

Doriţi şi alte informaţii?

Apelaţi-ne. Vă stăm la dispoziţie cu plăcere.